Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je meer van Likeyou wilt weten. Daarom hebben we de meest gestelde vragen hieronder op een rijtje gezet.

Waarom Likeyou?

Als het om daten gaat, zijn er teveel slechte websites. Oplichters, SMS diensten met fictieve profielen, fakers, dure abonnementen of zoveel toeters en bellen dat niemand het meer snapt. Daarom willen wij een beter alternatief bieden. Eenvoudig in gebruik, geen rare voorwaarden en helemaal gratis.

Waarom gratis?

Likeyou is in tegenstelling tot veel andere datingsites helemaal gratis, dus niet alleen gratis inschrijven. Wij vinden het belangrijk dat deze website toegankelijk is voor iedereen, dus ook voor diegenen die er geen geld voor willen of kunnen betalen. De moderatie gebeurt door vrijwilligers en we hebben weinig onkosten, daarom is het gebruik van Likeyou gratis.

Hoe zit het met mijn privacy?

Likeyou vindt jouw privacy erg belangrijk. We delen dan ook geen gegevens met derden en je bepaalt zelf welke informatie je over jezelf vrij geeft. Meer hierover vind je in de voorwaarden.

Wat doet Likeyou tegen fakers?

Het doel is een datingsite zonder fakers. Vanwege de anonimiteit is het van belang dat er extra streng opgetreden wordt tegen personen die er kwade bedoelingen op na houden. Elke gebruiker bouwt op Likeyou automatisch een reputatie op en op basis hiervan worden fakers geweerd. De precieze details van dit automatische systeem worden niet bekend gemaakt, omdat dit misbruik vergemakkelijkt. Daarnaast steunen wij het initiatief van fakerslijst.nl en melden wij alle fakers hierbij aan.

Ik vind Likeyou geweldig, hoe kan ik geld doneren?

Niet. Wil je toch graag geld overmaken, kies dan een van de vele goede doelen. Zij kunnen het geld veel beter gebruiken.

Hoe kan ik Likeyou toch helpen?

Vertel anderen over Likeyou. Plaats een link op je eigen website. Stuur een link-tip in bij andere websites.

Ik heb een andere vraag!

Stuur ons een berichtje en we komen er zo snel mogelijk op terug.